IMC AJANS'TA FOTOĞRAF ve TANITIM VİDEOSU ÇEKİMİ NASIL YAPILIYOR?

Cast Çekimleri, IMC Ajans Merkezinde ve Bostancı Şubesinde bulunan profesyonel stüdyolarda yapılmaktadır. Kayıt esnasında oyuncu / model adaylarından şık ve bakımlı gelmeleri istenmektedir. Günlük kıyafetler değil, kendi gardırobundan daha özel spor veya klasik kıyafetler tercih edilmelidir. Abartılı saç ve makyajdan, aşırı dekolte kıyafetten, marjinal saç , sakal ve aksesuarlardan kaçınılmalıdır. 


Stüdyoda yaklaşık 20 kare fotoğraf çekilmektedir. 7 yaş üstü oyunculardan / modellerden Gül, sevin, üzül, şaşır gibi komutlarla mimik fotoğrafları istenmektedir. Kayıt gününden önce oyuncu / modelin ayna karşısında bu mimikleri çalışması daha iyi fotoğraflar vermesini sağlayacaktır. Fotoğrafçı ve grafiker ekibimizin, birden çok çekilen bu karelerden kullanılabilir en iyi fotoğrafları ayrıştırmaları sonrasında setcardlar oluşturulur, Müşteriye sunum yapılacak şekilde IMC Ajans kataloğuna ve Web Sayfasına eklenir. 


Yaklaşık 30 - 45 saniye sürecek Cast Tanıtım Videosunda oyuncunun kısaca kendisini tanıtması istenir. Oyuncu adını-soyadını,  yaş, boy ve kilosunu, eğitim durumunu, hobileri, varsa deneyim ve eğitimlerini, özel yeteneklerini kısa, sade ve akıcı bir şekilde anlatmalıdır. Sonda ise sağa ve sola profil vererek bitirir. 7 yaş altı çocuk oyuncularda vido soru - cevap şeklinde tamamlanmaktadır.